OM MIG

Småland
Jag växte upp vid foten av en skidbacke mitt i ett villaområde i Växjö. Man kunde gå uppför backen på mindre än en minut. Det var 70-tal och svinkallt varje vinter. I dag bor jag utanför Stockholm. 

Statsvetenskap
Statsvetenskap är ett av åtta ämnen jag läst på universitetet. Jag hade svårt att bestämma mig för vad jag skulle satsa på. Till slut blev det statsvetenskap (pol mag). Under en tid hade jag till och med planer på att försöka doktorera i ämnet. Så blev det inte. Istället drar jag nu nytta av statsvetenskapen i mitt nuvarande jobb.

Sveriges Radio
Sveriges Radio har varit en stor del av mitt liv. Jag arbetade där under nästan tio år. Det började med musik för P3, P4 och nattration och slutade med reportage och inslag för P1 och P3. Jag gjorde även uppåt 100 timmar direktsändning som programledare. 

Aktuellt i Spanien
Sedan våren 2022 är jag redaktör för aktuelltispanien.se, en nyhetsblogg jag grundat för nyheter från Spanien på svenska.

Indonesien
2006 gav jag ut Diplomatdottern i Jakarta – reportage från Indonesien. Boken bygger på intervjuer med folk jag träffade under åren då jag jobbade med journalister i Indonesien.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com